Au fost anuntate preturile noii Giulia GTA. Masina de 540 CP costa mai mult decat doua M4 Coupe!

Au fost anuntate preturile noii Giulia GTA. Masina de 540 CP costa mai mult decat doua M4 Coupe!
  • Alfa anunta preturile noii Giulia GTA
  • In Italia, nota de plata porneste de la 175.000 de euro
  • Versiunea GTAm e cu 5.000 de euro mai scumpa
Distribuie pe Facebook

Varianta GTAm este chiar si mai scumpa decat atat, clientii acesteia avand de scos din buzunare un minimum de 180.000 de euro!

Dezvelita oficial chiar in prima parte a lunii martie, noua Alfa Giulia GTA este genul de masina care stie cu siguranta cum sa impresioneze. Spoilerele fata si spate restilizate pentru un maximum de agresivitate, jantele pe 20 de inch cu prindere centrala sau evacuarea centrala de la Akrapovic reprezinta insa doar...

... o mica parte a unui (mult) mai mare intreg, ce cuprinde inclusiv un minus de 100 de kilograme comparativ cu versiunea Quadrifoglio, dar si o putere maxima de 540 de cai a celebrului motor V6 dezvoltat de inginerii companiei Ferrari.

Alfa Giulia GTA si GTAm

Alfa Giulia GTA si GTAm

Limitata la numai 500 de exemplare, noua Alfa Giulia GTA este disponibil la vanzare si intr-o configuratie GTAm, care a renuntat la bancheta spate in favoarea unui rollbar. Aceasta masina se mai poate lauda, de altfel, si cu un eleron de dimensiuni generoase, plus centuri de la Sabelt de tip ham si geamuri realizate din Lexan.

In ceea ce priveste nota de plata, ei bine... pretul de vanzare depaseste orice limita a imaginatiei, astfel ca varianta normala porneste - cel putin pe piata din Italia - de la 175.000 de euro, suficient pentru a pleca acasa cu doua M4 Coupe.

Situatia se complica si mai mult in cazul noii Alfa Giulia GTAm, pe care clientii vor avea de achitat un minimum de 180.000 de euro. Ca o alta paranteza, nu ca ar mai conta, un Quadrifoglio costa un 86.500 de euro, insa cumparatorii masinii de 510 CP nu vor primi cadou o casca Bell si un echipament sportiv de la Alpinestars.

Alfa Giulia GTA si GTAm

Alfa Giulia GTA si GTAm

Alfa Giulia GTA si GTAm

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Alfa Giulia GTA si GTAm
mai multe