Au fost publicate primele fotografii oficiale cu versiunea mai puternica a frantuzoaicei care concureaza masinile Porsche

Au fost publicate primele fotografii oficiale cu versiunea mai puternica a frantuzoaicei care concureaza masinile Porsche
  • Alpine prezinta noul A110S
  • Modelul francez vine cu 292 CP sub capota
  • Un plafon din carbon e optional
Distribuie pe Facebook

Multumita celor 292 de cai pe care ii gazduieste acum in compartimentul motor, sportiva din Hexagon reuseste sa atinga prima suta de kilometri pe ora dupa doar 4.4 secunde.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de doi ani, reinterpretarea moderna a legendarului model Alpine A110 a reusit sa cucereasca o lume intreaga multumita performantelor sale.

Chiar si asa, compania producatoare nu a renuntat niciodata la ideea de a completa oferta cu o versiune mai puternica a frantuzoaicei care concureaza masinile Porsche.

Alpine A110S

Asa se explica aparitia de astazi a noului Alpine A110S, o sportiva care gazduieste in compartimentul motor un propulsor turbo cu patru cilindri, de 1.8 litri si aproximativ 292 de cai.

Livrarea valorilor maxime se face in continuare catre puntea spate, printr-o cutie cu sapte rapoarte si dublu-ambreiaj, insa acceleratia de la 0 la100 km/h dureaza acum 4.4 secunde.

Exceptand doza de performanta anterior mentionata, varianta de top a gamei Alpine A110 se mai poate lauda si cu o suspensie modificata, nu doar mai rigida, ci si o idee mai joasa.

O alta imbunatatire consta in aparitia pe lista cu dotari optionale a unui plafon realizat din fibra de carbon, despre care compania producatoare spune ca reduce greutatea cu 1.9 kilograme.

In ceea ce priveste partea legata de preturi, noul Alpine A110S poate fi al tau pentru 66.500 de euro - suma care se adreseaza pietei din Franta si nu include costul optionalelor.

Alpine A110S

Alpine A110S

Alpine A110S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Alpine A110S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2019