Au scos in teste noua Honda Civic Type R ca sa vada cat prinde modelul japonez cu acceleratia la podea. VIDEO

Au scos in teste noua Honda Civic Type R ca sa vada cat prinde modelul japonez cu acceleratia la podea. VIDEO
  • Francezii au suspus noua Honda Civic Type R unui test de viteza
  • Compacta japoneza a prins 283 km/h cu acceleratia la podea
  • Fisa tehnica a masinii din Tara Soarelui Rasare anunta un 272 km/h
Distribuie pe Facebook

Lansata cu surle si trambite la inceputul acestui an, in cadrul Salonului Auto International desfasurat la Geneva in prima parte a lunii martie, noua Honda Civic Type R este livrata la pachet alaturi de o motorizare turbo in patru cilindri, cu capacitatea de doi litri si 320 CP.

Ascunde sub capota un 2.0 turbo de 320 de cai putere, ofera in standard o cutie manuala cu un total de sase rapoarte si este, oficial, cea mai rapida masina cu tractiune fata din istoria circuitului de la Nurburgring.

Noua Honda Civic Type R, caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, a picat de curand pe mana jurnalistilor publicatiei franceze L'argus, care au supus-o aproape imediat unui test de viteza.

Cu pedala de acceleratie la podea, impresionanta creatie a producatorului japonez de automobile a reusit sa atinga 283 km/h sau, daca vrei, cu aproximativ 11 kilometri pe ora mai mult decat sta scris in fisa tehnica.

Din pacate, jurnalistii publicatiei franceze L'argus nu au numarat si secundele de care are nevoie noua Honda Civic Type R pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, insa compania anunta un timp de 5.7 secunde.

Intr-o alta ordine de idei, nu ii va fi deloc usor celei de-a treia generatii a modelului Renault Megane RS - model dezvaluit in aceasta toamna, la Salonul de la Frankfurt, sa redevina etalonul compactelor sportive cu tractiune fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2017