Au scos in teste primul Audi S6 cu motor diesel din istorie. Uite cat de repede accelereaza masina cu 349 CP sub capota

Au scos in teste primul Audi S6 cu motor diesel din istorie. Uite cat de repede accelereaza masina cu 349 CP sub capota
  • Audi a lansat un nou S6 in primavara anului trecut
  • Masina cu pricina se vinde acum alaturi de un V6 diesel
  • Sistemul de tractiune integrala a fost insa pastrat
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 82.740 de euro pentru versiunea Sedan. Varianta Avant, in schimb, este cu peste 2.800 de euro mai scumpa.

Lansata cu surle si trambite chiar in primavara anului trecut, cea mai recenta generatie a celebrului Audi S6 vine cu o abordare complet noua la nivel de motorizare. Intr-o alta ordine de idei, masina anuntata in aprilie 2019 ascunde sub capota un V6 diesel de trei litri si 349 de cai putere, spre deosebire de predecesorii sai, care au oferit de-a lungul timpului doar benzinare cu opt sau chiar zece cilindri in dotarea standard.

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice continua, in cazul de fata, cu o cutie automata in opt trepte de viteza si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza fie in 5.0 (versiunea Sedan), fie in 5.1 secunde (varianta Avant).

In ceea ce priveste departamentul estetic, noul Audi S6 iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, livrate la pachet alaturi de jante supradimensionate si diferinte elemente interioare specifice. Cat despre echiparea standard, masina anuntata in primavara anului 2019 ofera inclusiv climatizare automata cu reglare a temperaturii pe patru zone si faruri LED fara costuri suplimentare.

Ramanem in continuare la capitolul costuri si tinem sa reamintim ca preturile de vanzare pornesc - pe piata din Romania, evident - de la aproape 82.740 de euro pentru versiunea Sedan, in timp ce varianta Avant cu cinci portiere este, in schimb, cu peste 2.800 de euro mai scumpa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2020