Au scos pe Autobahn noua limuzina cu motor de Ferrari. Uite cat de rapida este, de fapt

Au scos pe Autobahn noua limuzina cu motor de Ferrari. Uite cat de rapida este, de fapt
  • Au scos pe Autobahn noua limuzina cu motor de Ferrari
  • Uite cat de rapida este, de fapt
Distribuie pe Facebook

Impresionanta masina de lux promite sa le dea batai de cap versiunilor de performanta de la Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class.

580 de cai pe puntea spate si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.5 secunde. Sunt specificatiile care transforma noul Maserati Quattroporte Trofeo intr-o bestie de limuzina, fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Pusa in miscare de un motor V8 construit la uzina companiei Ferrari, cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 3.8 litri in dotare, impresionanta masina de lux se mai poate lauda, totodata, si cu o viteza maxima de peste 325 km/h.

Maserati Ghibli si Quattroporte Trofeo

Vestile bune continua la nivelul departamentului estetic, acolo unde noul Maserati Quattroporte Trofeo a pregatit diferite accente de negru si rosu. Aproape inutil de mentionat, respectiva limuzina nu duce nici lipsa fibrei de carbon.

In cabina, in schimb, impresionanta masina de lux isi va intampina clientii alaturi de piele fina, scaune fata cu diferite functii de confort si, optional, un sistem audio de la Bowers & Wilkins, care promite sa ofere o experienta de neuitat.

Detaliile referitoare la pretul de vanzare ramane, pentru moment, un mister, insa macar putem vedea cat de rapida este noua limuzina Maserati Quattroporte Trofeo in lumea reala. In conditii de iarna si cu anvelopele corecte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Maserati Ghibli si Quattroporte Trofeo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2021