Au surprins-o pentru prima oara pe strazi. Cum arata pe viu noua masina de 1.6 litri si 1000 CP de la Mercedes

Au surprins-o pentru prima oara pe strazi. Cum arata pe viu noua masina de 1.6 litri si 1000 CP de la Mercedes
  • Noul Mercedes AMG Project One a debutat oficial la sfarsitul anului trecut
  • Automobilul german ofera un benzinar 1.6 turbo si patru motoare eletrice
  • Puterea maxima a sistemului de propulsie depaseste pragul celor 1.000 CP
Distribuie pe Facebook

Numai 275 de unitati vor fi asamblate in total, fiecare disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 2.27 milioane de euro.

A debutat in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut si a uimit o lume intreaga datorita pachetului tehnic din dotare. Pana la urma urmei, este singurul model de serie din lume care aduce pe strazi sistemul de propulsie al monoposturilor de Formula 1.

Mai precis, noul Mercedes AMG Project One - caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, adopta sub capota un benzinar V6 turbo, de 1.6 litri, si nu mai putin de patru motoare electrice. Cat sa ofere o putere maxima de peste 1.000 CP.

O cutie cu opt rapoarte dezvoltata de la zero, dar si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza meniul standard, astfel ca performantele sunt dintre cele mai impresionante. Sub sase secunde dureaza, de exemplu, sprintul 0 - 200 km/h.

Dar noul Mercedes AMG Project One nu este nici pe departe doar despre acceleratie. Suspensia de tip push-rod, franele carbon-ceramice si elementele aerodinamice active ne pun fata in fata cu un potential cuceritor al recordului de la Nurburgring.

Pana atunci insa, singurul automobil de serie din lume care aduce pe strazi sistemul de propulsie al monoposturilor de Formula 1 asteapta cu nerabdare data la care va intra in productie. Si numai 275 de unitati vor iesi in total de pe linia de asamblare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2018