Audi a gasit ac de cojocul noului S-Class. Nemtii au publicat acum primele detalii oficiale

Audi a gasit ac de cojocul noului S-Class. Nemtii au publicat acum primele detalii oficiale
  • Audi a gasit ac de cojocul noului S-Class
  • Nemtii au publicat acum primele detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Startul vanzarior a fost programat pentru 2024. Au anuntat membrii din conducerea producatorului cu sediul la Ingostadt.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani si trecut deja printr-un binemeritat facelift, actualul A8 se apropie incet, dar sigur de clipa in care va parasi definitiv linia de asamblare. Din fericire pentru cumparatorii acestuia, cel mai luxos vehicul prezent, zilele acestea, in oferta companiei Audi va primi o noua generatie, seful departamentului de design al marcii germane anuntand ca viitorul autoturism va imprumuta nenumarate elemente si detalii de la conceptul Grandsphere.

Audi Grandsphere Concept

Audi Grandsphere Concept

Lansat cu surle si trambite la inceputul toamnei lui 2021, respectivul automobil al constructorului cu sediul in Bavaria ia forma unui sedan cu alura de coupe, lista atractiilor exterioare cuprinzand inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 23 de inch. La interior, de cealalta parte a portierelor cu deschidere opusa, primele informatii oficiale anuntau si un sistem de navigatie proiectat pe bord.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri abiat pe parcursul anului urmator, noul A8 ar putea fi comercializat, similar conceptului Grandsphere, alaturi de doua motoare electrice. O baterie litiu-ion cu capacitatea de pana la 120 kWh ar trebui sa completeze, alaturi de celebra tractiune integrala quattro, presupunand ca mai era cumva necesara o asemenea afirmatie, fisa tehnica a masinii proiectate special pentru a concura impotriva unor adversari precum Mercedes EQS.

Audi Grandsphere Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Audi Grandsphere Concept
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2023