Audi a gasit leac pentru limuzinele Maybach. Ce model vor sa scoata nemtii de la naftalina

Audi a gasit leac pentru limuzinele Maybach. Ce model vor sa scoata nemtii de la naftalina
  • Audi pregateste un A8 care sa concureze cu Maybach S-Class
  • Modelul respectiv va purta indicativul Horch
  • Debutul oficial este programat pentru urmatorii 2-3 ani
Distribuie pe Facebook

O sursa apropiata companiei Audi sustine ca germanii vor lansa odata cu faceliftul modelului A8 si o versiune care sa concureze limuzina Maybach S-Class. Aceasta ar urma sa fie comercializata alaturi de indicativul Horch, potrivit informatiilor respective.

Chiar daca nu a trecut decat un singur an de la prima sa aparitie in public, o sursa apropiata companiei Audi a oferit deja mai multe informatii despre cum vad germanii viitorul celei mai recente generatii a modelului A8.

Potrivit detaliilor respective, concurentul limuzinei Mercedes S-Class ar urma sa primeasca in urmatorii 2-3 ani un prim facelift, care va culmina cu lansarea unei noi variante de top, comercializata alaturi de indicativul Horch.

Sursa anterior mentionata a mai declarat pentru Automotive News ca automobilul in cauza va deveni un concurent direct pentru Maybach S560 si S600, cu toate ca nu va primi un ampatament marit, precum acestea.

Asemanator limuzinelor anterior mentionate, noul Audi A8 Horch ar putea fi disponibil la vanzare alaturi de doua benzinare turbo: atat un V8 (cel mai probabil) de 4.0 litri, cat si un W12 cu capacitatea cilindrica de 6.0 litri.

Viitoarea nava amiral a companiei germane din Ingolstadt este asteptata la randul ei alaturi de o echipare extrem de bogata, plus mai multe elemente specifice de design - printre care si un set de jante cu design unic, evident.

Intr-un final, informatiile care vorbesc despre un A8 care sa se bata pe aceiasi clienti cu limuzina Maybach S-Class aduc in discutie si posibilitatea ca Audi sa foloseasca denumirea Horch inclusiv pe alte automobile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2018