Audi a lansat la New York primul RS5 Sportback din istorie. POZE de la fata locului cu noul model al nemtilor

  • Audi aduce in fata publicului larg noul RS5 Sportback
  • Modelul german ascunde sub capota un motor V6 bi-turbo
  • Automobilul de 444 CP se vinde initial in SUA si Canada
Distribuie pe Facebook

Organizata in perioada 30 martie - 9 aprilie, editia din acest an a Salonului Auto International de la New York marcheaza debutul primei versiuni in cinci portiere a sportive Audi RS5.

Zvonurilor potrivit carora Audi ar pregati lansarea unui RS5 Sportback au devenit realitate chiar in cursul zilei de ieri, atunci cand nemtii au publicat primele fotografii si informatii oficiale ale respectivului automobil.

Urmand a fi comercializat initial doar pe pietele din SUA si Canada, modelul cu o caroserie in cinci portiere ascunde sub capota acelasi motor V6 twin-turbo de 2.9 litri si aproximativ 444 CP precum versiunea Coupe.

Audi RS5 Sportback - Poze Reale

Audi RS5 Sportback - Poze Reale

Audi RS5 Sportback - Poze Reale

Si in cazul de fata fisa tehnica este completata atat de o cutie automata cu opt rapoarte, cat si de un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza intr-un timp mai mic de patru secunde.

In ceea ce priveste viteza maxima, primul RS5 Sportback din istoria nemtilor de la Audi sprinteaza pana la 250 km/h in varianta standard, pe cand exemplare echipate cu pachetul Dynamic Plus promit sa atinga 280 km/h.

Asemeni modelului Coupe, de la care imprumuta ansamblul motor-transmisie, noul automobil cu o caroserie in cinci portiere si 444 CP sub capota iese in evidenta printr-un exterior restilizat pentru o doza maxima de agresivitate.

Vorbim, mai precis, despre o capota bombata a motorului, prize de dimensiuni generoase la nivelul spoilerului fata, eleron pentru capota portbagajului si, nu in ultimul rand, spoiler spate cu difuzor inclus, plus evacuare dubla.

La interior, sportivitatea primului RS5 Sportback din istoria nemtilor de la Audi este ilustrata perfect de volanul cu design in trei spite si parte inferioara plata, insotit de scaune cu suport lateral marit si ornamente din carbon.

Audi RS5 Sportback - Poze Reale

Audi RS5 Sportback - Poze Reale

Audi RS5 Sportback - Poze Reale

Audi RS5 Sportback - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi RS5 Sportback - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2018