Audi a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale: Fa cunostinta cu noul S8!

Audi a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale: Fa cunostinta cu noul S8!
  • Audi publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului S8
  • Modelul german ofera in compartimentul motor un V8 bi-turbo de 571 CP
  • Alte detalii includ suspensie activa, plus directie si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Sub capota a fost instalata si de aceasta data o unitate V8 bi-turbo, de patru litri si aproximativ 571 de cai putere. Livrarea valorilor maxime se face in continuare catre toate cele patru roti.

Lansata cu surle si trambite in vara anului 2017, cea de-a patra generatie a luxosului Audi A8 va putea fi comandata in perioada urmatoare chiar si intr-o varianta de performanta, comercializata sub indicativul S8.

Anuntata in cursul zilei de astazi, noua limuzina cu veleitati de supercar ascunde in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, care stoarce pana la 571 de cai putere dintr-o capacitate de doar patru litri.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu diferential sport completeaza si de-aceasta data fisa tehnica, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de patru secunde.

Pentru o doza extra de performanta, cea mai noua generatie a super-limuzinei Audi S8 se bucura in standard atat de o suspensie activa, cat si de un sistem de directie integrala, in timp ce franele ceramice sunt optionale.

Din punct de vedere estetic, spoilerele fata si spate subtil restilizate, plus jantele din aliaj de dimensiuni generoase si evacuarea cu patru tobe de esapament se numara printre principalele imbunatatiri de ordin vizual.

In cabina, departe de privirile curiosilor, scaunele fata cu suport lateral marit si ornamentele din fibra de carbon sunt insotite de familiara configuratie cu trei display-uri, dintre care doua echipate cu o functie touchscreen.

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi S8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2019