Audi le face in ciuda rivalilor de la BMW. A publicat un VIDEO cu viitoarea sa masina RWD facand cerculete

Audi le face in ciuda rivalilor de la BMW. A publicat un VIDEO cu viitoarea sa masina RWD facand cerculete
  • Audi lanseaza la Frankfurt un model cu tractiune spate
  • Este vorba despre o versiune speciala a sportivei R8
  • La baza se afla platforma italianului Huracan LP580-2
Distribuie pe Facebook

Au mai ramas doar cateva zile pana la premiera mondiala a viitoarei masini cu tractiune spate de la Audi. Pana atunci, creatia nemtilor debuteaza intr-un scurt material video... facand cerculete.

Audi va lansa cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care se desfasoara in perioada 14 - 24 septembrie, prima sa masina cu tractiune spate din ultimele decenii.

Este vorba, mai exact, despre o versiune speciala a sportivei R8, care va imprumuta platforma si, de ce nu, motorizarea V10 de 580 de cai putere, a modelului italian Lamborghini Huracan LP580-2.

Si de-aceasta data pachetul tehnic va fi completat de o transmisie automata cu dublu ambreiaj, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza intr-un timp mai mic de 3.5 secunde.

Toate informatiile oficiale cu privire la viitoarea masina RWD de la Audi le vom afla maine sau poimaine, cu ocazia zilelor de presa ale show-ului despre care discutam la inceputul acestui material.

In cadrul Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, alaturi de versiunea speciala a sportivei R8 va mai debuta si urmatoarea generatie, a patra la numar, a lui RS4 Avant.

De asemenea, vizitatorii vor mai putea admira la stand si noul model A8, plus doua concepte cu propulsie complet electrica si tehnologia necesara unui nivel de rulare autonoma de la Level 4 in sus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2017