Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva. Noua masina de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor

Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva. Noua masina de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor
  • Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva
  • Noua masina de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor
Distribuie pe Facebook

Numai pentru caroseria in doua culori trebuie sa platesti aproape 21.000 de euro. Daca mai vrei si o tapiterie din piele alba, ei bine... pregateste-te sa scoti din buzunare alti 37.663 de euro.

Lansat cu surle si trambite acum mai bine de 11 luni, in ultima parte a anului 2019, primul SUV din istoria diviziei Mercedes-Maybach este genul de masina care stie cu siguranta cum sa impresioneze. Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la peste 182.000 de euro, exclusivista versiune se remarca numaidecat prin nenumaratele accente de crom de la nivelul caroseriei cu cinci usi.

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

Pentru aproape 21.000 de euro in plus, clientii vor putea bifa una dintre cele sase finisari exterioare in doua culori, seria dotarilor optionale continuand cu jantele din aliaj de 23 de inch si 7.140 de euro. Extrem de costisitoare este, totodata, si pielea in combinatie Nappa alb Crystal / gri Silver perlat, oferita exclusiv in compania altor dotari contracost, pentru 37.663 de euro.

Volanul multifunctional cu trei spite si accente de lemn, scaunele spate individuale sau masutele pliabile, printre multe altele, ingreuneaza la randul lor nota de plata a variantei comercializate sub denumirea de Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC. Care gazduieste in compartimentul motor un V8 cu doua turbine, capacitatea de 4.0 litri si tehnologie mild-hybrid pe 48 volti sinonim cu pana la 579 de cai putere.

Meniul tehnic al impozantei masini continua cu o cutie automata in noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizandu-se astfel intr-un timp de doar 4.9 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul unei medii de 12 litri la 100 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Mercedes-Maybach GLS 600
mai multe