Cea mai noua masina care poarta sigla Mercedes-Maybach a debutat oficial

Cea mai noua masina care poarta sigla Mercedes-Maybach a debutat oficial
  • Primul Mercedes-Maybach GLS 600 din istorie debuteaza oficial
  • Limuzina camuflata in SUV ofera un motor V8 cu pana la 580 CP
  • Interiorul vine cu scaune individuale si o consola alungita
Distribuie pe Facebook

Sub capota exclusivistei variante GLS 600 regasim o motorizare V8 bi-turbo, de patru litri si pana la 580 CP.

Programata sa se desfasoare in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie, asemeni evenimentului Los Angeles Auto Show 2019, editia din acest an a Salonului Auto International de la Guangzhou are ca element principal de atractie debutul primului Mercedes-Maybach GLS 600 construit vreodata.

Lista cu bunatati a modelului respectiv debuteaza cu un sistem de propulsie micro-hibrid, ce combina o unitate V8 de patru litri si 558 de cai putere cu o functie EQ Boost, care promite sa ofere alti 22 CP.

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

O cutie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice a limuzinei camuflata in SUV, drept pentru care acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde, potrivit primelor informatii oficiale date chiar astazi publicitatii.

In ceea ce priveste partea estetica, primul Mercedes-Maybach GLS 600 construit vreodata ofera inclusiv o caroserie in doua culori, accesorizata cu diferite elemente cromate, plus jante de pana la 23 inch.

Asa cum era de asteptat, principala atractie in cazul modelului respectiv o reprezinta meniul interior, care se remarca prin insertii de piele fina, cusaturi contrastante, dar si accente din lemn masiv sau o configuratie cu patru scaune individuale si o consola care se intinde de-a lungul intregii cabine.

Totodata, clientii limuzinei camuflata in SUV mai au la dispozitie si instrumente de bord digitale, o trapa panoramica uriasa, masute retractabile, compartiment refrigerator, pahare pentru sampanie etc.

Nota de plata a primului Mercedes-Maybach GLS 600 construit vreodata ramane, pentru moment, un mare mister, insa este de asteptat ca masina care concureaza cu Bentley Bentayga si, de ce nu, o viitoare versiune cu patru locuri a noului BMW X7 sa ajunga in showroom-uri la cel putin 200.000 de dolari.

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Mercedes-Maybach GLS 600
mai multe