Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6. Cum arata in realitate

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6. Cum arata in realitate
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG
  • Lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor in opt cilindri, cu doua turbine si o capacitate de 4.0 litri, pe benzina, livreaza persoanei de la volan aproximativ 630 de cai. Plus 850 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca de la finalul verii lui 2019, actualul RS6 Avant a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Audi a lansat recent - chiar pe parcursul zilelor trecute, o noua varianta a modelului conceput pentru a concura impotriva unor rivali precum Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ T-Modell.

Cunoscuta sub denumirea de RS6 Performance, respectiva masina beneficiaza, la randul sau, de un motor V8 cu o capacitate cilindrica de 3.996 de centimetri cubi - pe benzina, cresterea in dimensiuni a celor doua turbine, dar si a presiunii la care acestea lucreaza facand ca persoana de la volan sa aiba acum, la dispozitie, undeva in jurul a 630 de cai putere. Plus 850 de Newton-Metri.

Disponibil la preturi incepand de la circa 135.000 de euro, automobilul in cauza promite - prin urmare, sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza limitata la 280. Sau - optional, 305 kilometri pe ora.

Lista ingredientelor caracteristice autoturismului comercializat de Audi sub numele de RS6 Performance continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu o transmisie automata in opt rapoarte, modificata pentru o schimbare mai rapida vitezelor. Plus un diferential central blocabil si, nu in ultimul rand, unele componente gandite sa mai stearga cateva kilograme de pe fisa cu specificatii tehnice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2022