Bavarezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Fa cunostinta cu cel mai puternic BMW din toate timpurile!

Bavarezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Fa cunostinta cu cel mai puternic BMW din toate timpurile!
  • Bavarezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Fa cunostinta cu cel mai puternic BMW din toate timpurile!
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge pe strazi abia in cursul anului viitor, insa asteptarea merita pe deplin.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, inclusiv complet necamuflat la nivel de caroserie, cel mai puternic BMW din toate timpurile a debutat oficial in cursul dupa-amiezii zilei de ieri. Ce este drept, prima aparitie in public a mult anticipatului M5 CS a fost limitata la cateva secunde petrecute alaturi de .

Dupa cum insusi Markus Flasch a dezvaluit, viitorul super-sedan al bavarezilor va gazdui in compartimentul motor acelasi V8 twin-turbo de 4.4 litri precum actualul M5 Competition, cu mentiunea ca valoarea din dreptul puterii maxime va urca cu 10 CP, pana la 635 de cai putere.

Meniul specific celui mai puternic BMW din toate timpurile va continua cu un minus de circa 70 de kilograme, care i se datoreaza inclusiv noii perechi de scaune fata din fibra de carbon si provenienta M3 / M4. Diferite modificari au fost operate si la nivelul banchetei spate, mult anticipatul M5 CS fiind descris drept un adevarat model cu patru locuri.

Conform sefului diviziei M, Markus Flasch, viitorul super-sedan al bavarezilor se va mai bucura si de jante forjate, discuri de franare carbon-ceramice, plus un pachet aerodinamic restilizat, etriere de culoare rosie si, intr-un sfarsit, o lansare completa programata pentru ianuarie 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Decembrie 2020