Cel mai puternic BMW din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta!

Cel mai puternic BMW din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta!
  • Cel mai puternic BMW din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta!
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model cu patru portiere la exterior si 650 de cai sub capota ar putea debuta oficial chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Asteptat cu sufletul la gura de o planeta intreaga, viitorul M5 CS revine astazi in atentia publicului larg. Noi fotografii ale celui mai puternic BMW din toate timpurile au fost publicate pe Instagram.

Respectivul model, despre care se spune ca va oferi sub capota un benzinar bi-turbo de 4.4 litri si 650 de cai putere, ar putea debuta chiar anul acesta.

In plan estetic, cel mai puternic BMW din toate timpurile a pregatit o parte frontala agresiv stilizata, cu prize supradimensionate de aer. Nu vor lipsi din meniu, in plus, nici jantele din aliaj cu design unic.

Primul M5 CS va mai adopta, la nivel de departament exterior, si un set de praguri laterale proeminente, dar si un spoiler posterior cu difuzor inclus, printre altele.

La interior, in schimb, clientii vor descoperi, cel putin, o plansa de bord imbracata in Alcantara. Nu ar trebui sa lipseasca din peisaj nici ornamentele realizate din fibra de carbon sau accentele contrastante.

Noul BMW M5 CS va intra, aparent, in productia de serie din luna martie a anului viitor, ultimul exemplar urmand a parasi linia de asamblare in februarie 2022.

Sursa Foto: Wilko Blok

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2020