BMW a lansat pe piata masina asteptata de toata lumea. Are motor turbo de trei litri si tractiune SPATE

BMW a lansat pe piata masina asteptata de toata lumea. Are motor turbo de trei litri si tractiune SPATE
  • BMW a lansat pe piata masina asteptata de toata lumea
  • Are motor turbo de trei litri si tractiune SPATE!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.8 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape un an, noul BMW Seria 4 Coupe se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, evident, si mai multe variante de performanta.

Un astfel de exemplu il reprezinta actualul M440i xDrive, care ofera in standard un sistem inteligent de tractiune integrala.

Acelasi BMW M440i Coupe poate fi comandat insa, mai nou, si intr-o versiune RWD. Insotita la randul ei de un motor turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, proiectat pentru a livra persoanei de la volan 374 de cai putere si 500 Nm.

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

Suficient pentru ca sprintul de la 100 de kilometri pe ora sa se realizeze in doar 4.8 secunde, dupa cum precizam si anterior.

De dragul comparatiei, varianta M440i xDrive are nevoie de 0.3 secunde mai putin, respectiv 4.5 secunde pentru a rezolva misiunea mentionata in randul de mai sus. Inutil de mentionat, ambele masini sunt limitate la 250 de kilometri pe ora.

Cat despre pretul de vanzare, noul M440i Coupe porneste de la 65.900 de euro in Germania, conform configuratorului oficial.

In schimb, actualul M440i xDrive este comercializat de BMW la sume care incep de la 68.400 de euro. In ambele cazuri, livrarea valorilor maxime catre roti se face prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, oferita in standard.

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto
mai multe