BMW ar putea lansa anul viitor cel mai puternic M3 din istoria companiei. Uite ce spun zvonurile

BMW ar putea lansa anul viitor cel mai puternic M3 din istoria companiei. Uite ce spun zvonurile
  • BMW ar putea lansa in 2018 un M3 CS
  • Modelul va ascunde sub capota 460 CP
  • Anumite detalii vor fi realizate din carbon
Distribuie pe Facebook

Potrivit unor informatii obtinute de Bimmer Today, compania BMW va lansa in cursul anului viitor o versiune CS a modelului M3 Sedan. Aceasta ar urma sa gazduiasca in compartimentul motor undeva in jurul a 460 de cai putere, conform sursei citate.

Introducerea unei versiuni CS in gama M4 ar putea fi reprodusa de compania BMW si pentru modelul M3. Sau cel putin asa sustine publicatia Bimmer Today intr-un material publicat la inceputul acestei saptamani.

Daca informatiile se vor adeveri, iar compania bavareza chiar va lansa pe piata un M3 CS cu 460 CP sub capota, respectivul automobil va deveni cel mai puternic M3 de serie din toate timpurile.

Noul sedan va surclasa din acest punct de vedere inclusiv editia limitata M3 GTS, pusa in miscare de o unitate aspirata cu opt cilindri in V, capacitatea de 4.4 litri si, totodata, puterea maxima de 450 CP.

Versiunea in patru usi a modelului M4 CS, noul BMW M3 CS va mai primi - pe langa plusul de putere, si o serie de elemente din fibra de carbon, precum prelungirea spoilerului fata sau difuzorului spoilerului spate.

Carbonul va fi solutia aleasa de inginerii companiei BMW si pentru capota motorului de trei litri, eleronul subtil montat la nivelul portbagajului ori discurilor de franare gazduite de jantele cu design unic.

Exista mari sanse, de asemenea, ca cel mai puternic M3 din istoria producatorului auto bavarez sa mai prezinte si blocuri optice cu tehnologie OLED, inspirate de unitatile adoptate de modelul M4 CS.

Potrivit sursei mentionate anterior, noul BMW M3 CS va debuta in premiera mondiala in primavara anului 2018 si, totodata, va marca sfarsitul generatiei actuale a automobilului de inalta performanta din Munchen.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2017