BMW crede ca noul XM arata mai bine decat Lamborghini Urus si publica peste 120 de imagini proaspete ca sa o demonstreze

BMW crede ca noul XM arata mai bine decat Lamborghini Urus si publica peste 120 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
  • BMW crede ca noul XM arata mai bine decat actualul Lamborghini Urus
  • Publica peste 120 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii controversatului autoturism de origine bavareza vor fi intampinati exclusiv de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 24 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui septembrie, primul XM din istoria companiei BMW a revenit - recent, in lumina intensa a reflectoarelor.

Intr-o alta ordine de idei, bavarezii au publicat de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, pana la 123 de fotografii noi de la exteriorul si - totodata, din interiorul automobilului proiectat special pentru a concura cu Lamborghini Urus.

BMW XM - Galerie foto

BMW XM - Galerie foto

BMW XM - Galerie foto

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 170.051 de euro, respectiva masina isi va intampina viitorii cumparatori alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid - de 653 CP si 800 Nm.

Secretul valorilor mentionate anterior consta in combinarea unei unitati V8 biturbo - pe benzina, de 4.4 litri, cu un motor electric acompaniat de o baterie de 25.7 kWh, conform primelor informatii si detalii anuntate de producatorul bavarez.

Reteta caracteristica departamentului tehnic continua cu o transmisie automata cu opt rapoarte, printre performantele specifice controversatului XM regasindu-se, de asemenea, si 0-100 km/h in 4.3 secunde - potrivit BMW.

Acelasi SUV cu greutatea de 2.710 de kilograme a mai pregatit, dupa cum precizam la momentul premierei oficiale, si o suspensie adaptiva - cu amortizoare controlate electronic, un sistem inteligent de tractiune integrala, frane supradimensionate.

BMW XM - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (123) Poze BMW XM - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2023