Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri. Cat costa in Romania

Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri. Cat costa in Romania
  • Primul BMW XM din istorie a debutat oficial
  • Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus un display curbat masiv - impartit in doua zone de lucru diferite.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproximativ o saptamana, chiar la inceputul toamnei anului 2022, primul BMW XM din istorie are, incepand de astazi, si un pret de pornire. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare, pe parcursul lunilor viitoare, cel mai exclusivist SUV al bavarezilor isi va intampina clientii din Romania alaturi de o nota de plata de minim 170.051 de euro. Potrivit ultimelor informatii si detalii oferite presei.

BMW XM

BMW XM

O singura aroma vor avea, initial, clientii la dispozitie, respectiva versiune mixand o unitate cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 4.395 de centimetri cubi, pe benzina, cu un motor electric si o baterie de 25.7 kWh pentru un total de 653 CP si 800 Nm. Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 4.3 secunde, pe cand viteza maxima anuntata este de 250 de kilometri pe ora.

Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor va fi disponibil, ulterior, la vanzare si intr-o savoare comercializata sub denumirea de Label Red, cu varianta de top a primului BMW XM din istorie oferind cumparatorilor pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri, conform conducerii companiei producatoare. Din nefericire, atat informatiile cu privire la nota de plata, cat si detaliile referitoare la performantele acesteia sunt doar un mare mister si o necunoscuta de proportii. Pentru moment.

BMW XM

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2022