BMW exclude in continuare posibilitatea lansarii unui M7

BMW exclude in continuare posibilitatea lansarii unui M7
  • BMW exclude in continuare posibilitatea lansarii unui M7
  • Compania germana ar putea veni in schimb cu un X3 M
  • Viitorul apropiat ne va aduce insa un M2 Coupe
Distribuie pe Facebook

Mai mult de-atat, bavarezii au de gand sa sara si de-aceasta data peste sansa de a veni cu un rival pentru Audi RS4 Avant si Mercedes C63 AMG T-Modell.

Intr-un interviu acordat recent publicatiei olandeze Autovisie, seful diviziei BMW M GmbH a declarat clar si raspicat ca un M7 nu se va intampla, motivul acestei decizii aflandu-se in stransa legatura cu caracterul luxos al Seriei 7.

De asemenea, acelasi Frank van Meel a tinut sa clarifice si zvonurile anterioare conform carora introducerea unui M3 Touring este aproape iminenta: nici o astfel de lansare nu va avea loc din cauza "cererii insuficiente".

Acum nu stim ce asteptari are seful diviziei BMW M GmbH, insa ceva ne spune ca Audi nu vinde in pierdere RS4-ul Avant. Sau ca relatia dintre luxul si sportivitatea oferite de Mercedes-ul S65 AMG Long nu ar functiona asa cum trebuie.

Revenind insa la interviul acordat de Frank van Meel publicatiei olandeze Autovisie, scrierea respectiva confirma posibilitatea dezvoltarii unei versiuni M atat a crossover-ului X3, cat si a derivatului sau coupe, X4.

Intr-un final, seful diviziei BMW M GmbH a tinut sa reaminteasca si ca mult anticipatul M2 va debuta chiar in urmatoarele luni. Asta inseamna ca ar cam fi cazul sa incepi pregatirile pentru Salonul Auto ce se desfasoara la Frankfurt in toamna acestui an.

Vestile aduse de Frank van Meel cu privire la viitorul companiei pe care o conduce nu se opresc insa aici, o declaratie data recent britanicilor de la Autocar anuntand ca transmisia manuala va mai exista pe modelele M doar atata timp cat va mai exista si cererea. De asemenea, seful diviziei de performanta a BMW a mai precizat cu aceasta ocazie si ca actuala gama nu va oferi mai mult de 600 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2015