BMW l-a vandut doar in America. A fost adus insa si in Europa, iar acum se da cu atat

  • BMW a lansat in 2012 o editie speciala a modelului M3
  • Numai 200 bucati au fost fabricate, toate pentru SUA
  • O asemenea masina a ajuns de curand in Europa, la vanzare
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 200 de exemplare ale editiei americane BMW M3 Lime Rock Park a fost scoasa de curand la vanzare pe piata din... Europa.

In urma cu aproximativ jumatate de decada, la mijlocul anului 2012, BMW lansa una dintre cele mai exclusiviste editii ale generatiei E92 a modelului de inalta performanta M3.

Botezata Lime Rock Park dupa circuitul cu acelasi nume din statul Connecticut, respectiva versiune avea sa fie construita in doar 200 exemplare, toate destinate publicului american.

BMW M3 Lime Rock de vanzare

BMW M3 Lime Rock de vanzare

Pe langa exclusivitatea garantata de productia ei limitata, editia BMW M3 Lime Rock Park mai impresiona si prin echipamentele oferite in standard, precum pachetul Competition.

De asemenea, respectiva versiune a modelului bavarez de inalta performanta anunta la nivelul motorului V8 de patru litri o evacuare realizata dintr-o combinatie de titan si inconel.

Intr-un final, toate cele 200 exemplare ale editiei BMW M3 Lime Rock Park se mai diferentiau de varianta standard si prin caroseria de culoare Fire Orange, ornata cu detalii din carbon.

O adevarata piesa de colectie, respectiva versiune a modelului bavarez de inalta performanta a ajuns la un moment dat si in Europa, dupa cum urmeaza sa aflam din randurile de mai jos.

BMW M3 Lime Rock de vanzare

Vorbim, mai exact, despre exemplarul cu numarul 145 (din cele 200), care a fost scos de curand la vanzare in Olanda pentru... ei bine, nici mai mult, nici mai putin de 160.000 euro.

Acesta a parcurs in ultima jumatate de decada, din luna octombrie a anului 2012 si pana in prezent, doar 2.750 kilometri, astfel ca avem de-a face cu un automobil aproape nou-nout.

Clientul mai primeste, pe langa echipamentele anterior mentionate, si faruri cu xenon, tapiterie din piele, incalzire in scaune, climatizare automata, dar si un sistem de navigatie, de exemplu.

La 160.000 euro discutam insa despre o cu totul alta categorie de modele de inalta performanta, chiar daca acest BMW M3 Lime Rock Park este mai ieftin decat alte editii speciale, precum M3 GTS.

BMW M3 Lime Rock de vanzare

BMW M3 Lime Rock de vanzare

BMW M3 Lime Rock de vanzare

BMW M3 Lime Rock de vanzare

BMW M3 Lime Rock de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW M3 Lime Rock de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2017