Spune-ti parerea: BMW M5 diesel - cum ti se pare?

Spune-ti parerea: BMW M5 diesel - cum ti se pare?
Se pare ca cei de la BMW vor sa duca tehnologia motoarelor diesel la un nou nivel. Mai precis, acestia au curajul sa-si doteze una din masinile ce poarta sigla M cu un motor diesel. Este vorba de noua generatie de M5 care este posibil sa aiba si o varianta pe motorina - M550D X-Drive. Ce parere ai despre un BMW M diesel?
Distribuie pe Facebook
Zvonurile cum ca un BMW M5 pe motorina ia nastere incep sa fie din ce in ce mai auzite si mai argumentate. Se pare ca BMW vrea sa faca un Seria 5 M550d X-Drive, adica un M5 cu motor de 5 litri diesel si cu tractiune integrala. Se pare ca de fapt motorul de pe noul M5 diesel nu va fi unul de 5 litri ci unul complet nou, cu tehnologie triple-turbo, motor clasic cu 6 cilindri in linie.

Detaliile acestea au fost regasite in cadrul unor documente oficiale ce contineau masinile care vor fi prezente in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt. Tot aceste documente spuneau ceva si despre tractiunea integrala, aceeasi care se regaseste si pe SUV-urile X5 M si X6 M, cu transmisie automata.

Momentan, nu se stie nimic clar. Este doar un zvon ce se poate adeveri in forma unui concept-car ce nu va vedea niciodata lumina liniei de productie. Insa BMW este plin de surprize si ne poate surprinde cu acest M5d. Motorul este asteptat sa aiba undeva pe la 380 cp si 750 Nm. Cu siguranta, vom vedea totul la momentul oportun, odata cu deschiderea usilor de la Salonul Auto din Frankfurt, peste cateva luni.

Sondaj

Ce parere ai despre un BMW M5 pe motorina?

Distribuie pe Facebook
mai multe