BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie. Cat costa noul model

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie. Cat costa noul model
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota
  • Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie
  • Cat costa noul model
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite.

Dezvelit publicului larg cu mai bine de 11 saptamani in urma, chiar la inceputul verii acestui an, primul M3 break din istoria BMW are, incepand de astazi, si un pret de pornire. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare - pe parcursul urmatoarelor luni, noul vehicul bavarez isi va intampina clientii alaturi de o nota de plata de minim 97.800 de euro. Dupa cate se pare.

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

O singura savoare vor avea, aparent, cumparatorii la dispozitie, varianta oferita sub indicativul M3 Competition Touring M xDrive bucurandu-se de serviciile unui motor cu sase cilindri in linie, doua turbine si o capacitate de trei litri, pe benzina. Sinonim cu un total de 510 CP si 650 Nm, livrarea valorilor maxime facandu-se catre ambele punti, exclusiv printr-o cutie automata cu opt rapoarte.

Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.6 secunde. Cu acul vitezometrului urmand sa isi continue apoi incursiunea - complet nestingherit - pana la o viteza limitata electronic la 250 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant: undeva in jurul a 10.1 - 10.4 litri la 100 de kilometri.

Conceputa pentru a concura impotriva unor rivali ca Audi RS4 Avant sau Mercedes-AMG C 63 S E Performance Estate, aceeasi masina de inalta performanta a marcii din Munchen se mai poate lauda, intr-un final, si cu o echipare standard extrem de generoasa. Printre ingredientele disponibile fara costuri suplimentare regasindu-se si faruri cu LED ori display-ul central masiv, de exemplu.

BMW M3 Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (173) Poze BMW M3 Touring
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2022