Bulgarii au prezentat masina cu 5221 CP sub capota. Costa 4.5 milioane euro si atinge 584 km/h

Bulgarii au prezentat masina cu 5221 CP sub capota. Costa 4.5 milioane euro si atinge 584 km/h
  • Bulgarii au prezentat masina cu 5221 CP sub capota
  • Costa 4.5 milioane euro si atinge 584 km/h
Distribuie pe Facebook

Cat despre timpul specific sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, acesta nu ramane - din pacate, decat un mister.

Primele zile ale ultimei luni de vara marcheaza debutul unui nou produs capabil sa impresioneze - in mod special, prin caracteristicile sale de ordin tehnic, bulgarii de la Alieno publicand, la mijlocul saptamanii curente, numeroase imagini si detalii ale gamei pe care compania din Slasten planuieste sa o comercializeze sub denumirea de Unum. Disponibila la preturi cuprinse intre doar 1.800.000 si 4.5 milioane euro - conform unui comunicat de presa, respectiva creatie va puna la dispozitia viitoriilor sai cumparatori un sistem de propulsie suta la suta electric, acompaniat de numai 12 sau chiar 24 de motoare, in functie si de versiunea aleasa, bineinteles.

Alieno Unum

Alieno Unum

Alieno Unum

Asa se face ca puterea dezlantuita la apasarea pedalei de acceleratie numara 2610, 3481, 4351 ori 5221 de cai - din nou, in functie de varianta bifata de client, astfel ca acul vitezometrului va urca, in cazul configuratiei de top, daca mai trebuia precizat, pana la o viteza maxima demna de Cartea Recordurilor, de 584 de kilometri pe ora, dupa cum mentionam si la inceputul acestui material.

Dupa spusele bulgarilor de la Alieno, noul Unum se mai poate lauda, printre altele, si cu o constructie din materiale exotice - precum carbon kevlar, un alt element de atractie constand, deloc surprinzator, ba dimpotriva, in design-ul inspirat de filmele cu extraterestrii, evident. Multiple priviri, mai mult sau mai putin mirate, vor atrage si dimensiunile, respectivul capitol culminand cu lungimea de 5.24 de metri, oficialii marcii din Slasten anuntand si baterii de pana la 180 kWh, o capacitate care se va traduce, in teorie, pentru moment, prin parcurgerea unei distante maxime, fara a fi necesara reincarcarea, din patru cifre, de 1.020 de kilometri, aparent.

Alieno Unum

Alieno Unum

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Alieno Unum
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 August 2022