Cadillac anunta specificatiile finale ale noului ATS-V

Cadillac anunta specificatiile finale ale noului ATS-V
  • Cadillac anunta specificatiile finale ale noului ATS-V
  • Modelul american dispune de 464 CP si 601 Nm
  • Sprintul 0 - 100 km/h se realizeaza in 3.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Raspunsul americanilor la duoul BMW M3 Sedan / BMW M4 Coupe dispune de 464 cai putere si poate accelera de la 0 la 96 kilometri pe ora in 3.8 secunde.

Asteptat sa soseasca in showroom-urile Cadillac inainte de sfarsitul acestei primaveri, noul ATS-V este pus in miscare de o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 464 CP si 601 Nm.

Livrarea valorilor maxime catre puntea spate se face fie prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, fie cu ajutorul unei cutii automate cu opt trepte de viteza, performantele rezultate fiind astfel dintre cele mai impresionante.

Cadillac ATS-VCadillac ATS-V

Cadillac ATS-V

Intr-o alta ordine de idei, solutia americanilor la problema germana formata din variabilele BMW M3 Sedan si BMW M4 Coupe are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 96 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 304 kilometri pe ora.

Exceptand doza extra de performanta, noul Cadillac ATS-V nu aduce nici un fel de schimbare la nivelul retetei anuntate anterior. Asta inseamna ca pachetul tehnic este completat in continuare de o suspensie Magnetic Ride Control si un sistem de franare ce poarta semnatura specialistilor Brembo.

Neschimbat ramane si pachetul vizual, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, extensiile proeminente aplicate aripilor laterale, respectiv jantele din aliaj de dimensiuni generoase jucand si acum rolul de atractii principale ale departamentului exterior.

In ceea ce priveste aspectul interior, lista cu ingrediente magice include, insa nu se rezuma la urmatoarele: volan sport cu design in trei spite, scaune fata RECARO ajustabile in 16 moduri diferite, plus ecran tactil ce reda inclusiv inregistrarile functiei Performance Data Recorder.

Referitor la pret, solutia americanilor la problema germana formata din variabilele BMW M3 si BMW M4 porneste de la 61.460 dolari pentru versiunea Sedan, respectiv 63.660 dolari pentru varianta Coupe.

Cadillac ATS-VCadillac ATS-V

Cadillac ATS-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Cadillac ATS-V
mai multe