Camioneta cu motor mai mare decat orice masina noua de pe strada. Doar Bugatti Chiron o depaseste

Camioneta cu motor mai mare decat orice masina noua de pe strada. Doar Bugatti Chiron o depaseste
  • Ford publica primele informatii ale noii serii F Super Duty
  • Clientii au la dispozitie inclusiv un motor V8 de 7.3 litri
  • O cutie automata cu zece rapoarte este oferita in standard
Distribuie pe Facebook

Pentru un maximum de eficienta si performanta, o cutie automata cu zece trepte de viteza va fi oferita inca din echiparea standard.

Perioada de timp dintre ultima parte a anului 2018 si inceputul lui 2019 a venit cu vesti dintre cele mai interesante si incitante pentru devoratorii de camionete.

Mai intai, Chevrolet a lansat un nou Silverado HD, capabil sa ofere pana la 1.233 de Nm multumita unei motorizari diesel cu opt cilindri in V din seria Duramax.

Respectiva performanta a fost ulterior depasita de Ram Heavy Duty, al carui propulsor aflat sub capota - un I6 pe motorina, de 6.7 litri, produce 1.355 Nm.

In ceea ce priveste ziua de astazi, aceasta ne aduce in lumina reflectoarelor un nou Ford din Seria F Super Duty, care impresioneaza prin capacitatea cilindrica.

Ford Super Duty

Ford Super Duty

Altfel spus, camioneta americanilor va putea fi comandata de clienti si intr-o motorizare pe benzina, cu opt cilindri in V, de... 7.3 litri daca iti vine sa crezi.

Drept urmare, proaspat lansatul F-Series Super Duty are cea mai mare unitate dintre masinile noi de pe strada, cu o singura exceptie: Bugatti Chiron, evident.

Ford nu a dezvaluit, din pacate, si numarul cailor putere prezenti la datorie, insa este de asteptat ca cifra magica sa depaseasca pragul de 400 in cazul de fata.

Livrarea valorii maxime - oricare ar fi aceasta, catre roti se va face exclusiv printr-o cutie automata cu zece rapoarte, disponibila inclusiv pe actualul Mustang.

Exceptand motorul V8 de 7.3 litri, camioneta americana mai este oferita si alaturi de un al doilea benzinar, a carei capacitate cilindrica nu depaseste insa 6.2 litri.

Celor doua propulsoare pe benzina li se alatura o motorizare diesel de tip PowerStroke, de 6.7 litri, care ar putea produce mai mult de 450 CP si 1.267 Nm.

Ford Super Duty

Ford Super Duty

Ford Super Duty

Ford Super Duty

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Ford Super Duty
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2019