Care criza economica? Land Rover a lansat pe piata un SUV care costa nu mai putin de 370.000 de dolari

Care criza economica? Land Rover a lansat pe piata un SUV care costa nu mai putin de 370.000 de dolari
  • Care criza economica?
  • Land Rover a lansat pe piata un SUV care costa nu mai putin de 370.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor cu opt cilindri in V si o herghelie compusa din 606 cai.

Lansata cu surle si trambite acum aproape doi ani, inca de la finalul toamnei lui 2021, cea de-a cincea generatie a legendarului Range Rover isi intampina - in aceste zile, cumparatorii intr-o larga varietate de versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de Land Rover la dispozitia clientilor cu dare de mana numarandu-se - mai nou, si o varianta SV Bespoke Carmel Edition, respectiva aroma impresionand in special prin nota de plata, ce se invarte in jurul unei sume de 370.000 de dolari.

Range Rover SV Bespoke Carmel Edition

Disponibila sub forma unei colectii limitate la numai sapte exemplare, dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat oferit presei, exclusivista savoare a off-roader-ului fabricat in Marea Britanie se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta unica de alb, inspirata de stralucirea Oceanului Pacific, cat si prin jantele de dimensiuni mai mult decat generoase, cu diametrul de 23 de inch, pe cand lista atractiilor principale debuteaza cu tapiteria din piele semi-anilina in doua culori contrastante.

Aceeasi reteta de aproximativ 370.000 de dolari a impozantului produs Range Rover SV Bespoke Carmel Edition isi va mai intampina oaspetii - odata ajunsi in cabina, si in compania unor ornamente din frasin, meniul in cauza plusand cu un compartiment refrigerator, scaune individuale, masute retractabile electric. Sub capota, propulsia este asigurata de un motor V8 cu capacitatea de 4.4 litri si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti - conceput special pentru a livra ambelor punti o putere de 606 CP.

Range Rover SV Bespoke Carmel Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Range Rover SV Bespoke Carmel Edition
mai multe