Care Lamborghini? Masina asta are 15 CP in plus si e de aproape patru ori mai ieftina decat un Aventador S!

Care Lamborghini? Masina asta are 15 CP in plus si e de aproape patru ori mai ieftina decat un Aventador S!
  • Chevrolet a lansat la sfarsitul anului trecut un nou Corvette ZR1
  • Modelul american ofera acum un motor V8 de 6.2 litri si 755 cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 96 km/h se va realiza in doar 2.85 secunde
Distribuie pe Facebook

Unde mai pui ca acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in doar 2.85 secunde, in timp ce viteza maxima se ridica la aproximativ 340 de kilometri pe ora.

Lansat intr-o noua generatie la sfarsitul anului trecut, celebrul Corvette ZR1 continua sa redefineasca lumea sportivelor accesibile. Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de aproximativ 120.000 de dolari, automobilul de inalta performanta al companiei americane ofera si de-aceasta data un motor V8 supercharged de 6.2 litri.

Spre deosebire insa de oferta modelului anterior, pachetul tehnic include acum atat o putere maxima de 755 CP, cat si un cuplu de 969 Nm. Valori livrate exclusiv puntii spate, fie prin intermediul cutiei manuale cu sapte rapoarte regasita in dotarea standard, fie cu ajutorul unei transmisii automate cu opt trepte de viteza, disponibila pentru un plus de 1.725 de dolari.

Revenind la pretul de vanzare al noului Corvette ZR, care porneste de la 119.995 de dolari, acesta nu se reflecta deloc in performantele sportivei americane. Si o spunem la modul pozitiv, daca exista asa ceva, in conditiile in care acceleratia de la 0 la 96 km/h in doar 2.85 secunde este aproape identica celei anuntate de marele Lamborghini Aventador S.

In ceea ce priveste viteza de top, valoarea de aproape 340 de kilometri pe ora ne duce cu gandul la super-rapidul Ferrari 812. Pentru un automobil care nu depaseste 150.000 de dolari cu toate dotarile optionale bifate, nu este deloc rau - si nici macar nu am adus in discutii timpii de 6.0, respectiv 10.6 secunde necesar sprintului de la 0 la 160 km/h sau sfertului de mila.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2018