Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport. Prima imagine oficiala cu noua masina de 450 CP a fost publicata chiar acum

Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport. Prima imagine oficiala cu noua masina de 450 CP a fost publicata chiar acum
  • Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport
  • Prima imagine oficiala cu noua masina de 450 CP a fost publicata chiar acum
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala a versiunii comercializate sub numele de RS3 Sedan ar putea avea loc chiar pana la finalul acestui an.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul lui 2020, cea mai recenta generatie a berlinei Audi A3 se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de inalta performanta S3, acompaniata de un benzinar 2.0 turbo cu 310 CP.

Livrata alaturi de o transmisie S tronic cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, respectiva masina are nevoie de doar 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, conform primelor informatii date publicitatii.

O versiune si mai performanta este asteptata sa debuteze oficial pana la sfarsitul acestui an, mult anticipata varianta comercializata de Audi sub denumirea de RS3 Sedan urmand sa ascunsa sub capota un benzinar 2.5 turbo. Cu 400 sau chiar 450 CP, in functie de sursele fiecarei publicatie in parte.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic va cuprinde inclusiv in cazul de fata o transmisie S tronic cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, insa timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va depasi 4.5 secunde.

De asemenea, spre deosebire de versiunea S3 Sedan, cea de-a doua generatie a berlinei Audi RS3 va miza pe un aspect mult mai agresiv la nivel de caroserie, cu prize supradimensionate de aer in partea din fata si un difuzor masiv in spate. Plus o evacuare dubla si jante din aliaj cu design unic, printre altele.

Nota de plata nu reprezinta decat o mare necunoscuta pentru moment, dar ar mai trebui spus ca viitorii clienti vor putea opta si pentru o optiune de tip hatchback la nivel de caroserie, respectiva avand aceleasi caracteristici tehnice si estetice.

Audi RS3 - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2021