Cea mai noua masina de la BMW e la fel de rara ca un Bugatti Chiron. FOTO ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la BMW e la fel de rara ca un Bugatti Chiron. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la BMW e la fel de rara ca un Bugatti Chiron
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Disponibila la preturi incepand de la 95.700 de dolari, aceasta ofera sub capota - in compartimentul motor, o unitate twin-turbo de trei litri si 503 CP. Acompaniata de o cutie automata cu opt rapoarte si - mai mult sau mai putin surprinzator, un sistem inteligent de tractiune integrala.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani - inca din prima jumatate a toamnei lui 2020, cea mai recenta generatie a legendarei game comercializate de compania BMW sub numele de M3 isi intampina cumparatorii, la momentul actual, intr-un numar urias de savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul bavarez la dispozitia clientilor sai se regaseste mai nou - de cateva zile, si o varianta M3 Edition 50 Jahre BMW M, lansata pentru a celebra aniversarea cu numarul 50 a faimoasei divizii de performanta BMW M GmbH, daca mai trebuia cumva precizat.

BMW M3 Edition 50 Jahre BMW M

Asamblata in doar 500 de exemplare, toate destinate continentului nord-american, potrivit unui comunicat oficial de presa, respectiva versiune are la baza actualul M3 Competition xDrive - astfel ca se bucura cu serviciile unui propulsor in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de trei litri. Proiectat pentru a livrat ambelor punti - exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, undeva in jurul a 503 CP, de unde si un sprint de la zero la 96 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in numai 3.4 secunde, conform materialului anterior mentionat.

Insotita de un pret de pornire de aproximativ 95.700 de dolari - dupa cum afirmam si anterior, la inceputul materialului nostru, impresionanta reteta continua cu cinci culori exterioare celebre in istoria legendarului BMW M3, fiecare reprezentand una dintre generatiile anterioare ale masinii bavareze de inalta performanta: Cinnabar Red, Techno Violet, Deep Interlagos Blue, Fire Orange III si Limerock Grey. In cabina - de cealalta parte a portierelor, pasagerii vor descoperi si o tapiterie realizata din piele Merino, insertii de carbon si, nu in ultimul rand, faimosul tricolor BMW M.

BMW M3 Edition 50 Jahre BMW M

BMW M3 Edition 50 Jahre BMW M

BMW M3 Edition 50 Jahre BMW M

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW M3 Edition 50 Jahre BMW M
mai multe