Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 6.0 - 6.6 la suta. Cat costa

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 6.0 - 6.6 la suta. Cat costa
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 6.0 - 6.6 la suta. Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un timp de aproximativ 5.0 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a toamnei anului 2020, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de compania BMW sub numele de Seria 4 Cabrio se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul bavarez la dispozitia cumparatorilor se numara, mai nou, si o varianta M440d xDrive - insotita de un propulsor diesel.

Unitatii cu sase cilindri in linie, de trei litri si undeva in jurul a 340 de cai putere, i se alatura, intr-o ordine complet aleatorie, un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, cu 11 CP, o transmisie automata in opt rapoarte si tractiunea integrala xDrive.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, noul BMW M440d xDrive Cabrio isi propune sa rezolve ecuatia 0 - 100 km/h in doar cinci secunde, fisa cu specificatii tehnice a masinii bavareze cuprinzand inclusiv o viteza maxima limitata electronic la pragul 250 de kilometri pe ora. Si, mai important decat atat, de ce nu, un consum mediu de carburant de numai 6.0 - 6.6 litri la 100 de kilometri.

Oferita si pe piata din Romania, la preturi ce pornesc de la o suma de circa 76.160 de euro, respectiva versiune se bucura, in standard, si de spoilere agresiv stilizate, de praguri proeminente, jante din aliaj pe 18 inch si evacuare dubla, evident.

Aceeasi varianta M440d xDrive a celui mai recent BMW Seria 4 Cabrio nu duce insa nici lipsa sistemului de franare, suspensiei si diferentialului M Sport, a plansei de bord imbracate in Sensatec sau a tapiteriei din piele Vernasca. Reteta de baza a noii masini bavareze a mai pregatit si doua display-uri pentru afisarea informatiilor, climatizare cu reglare automata, lumini ambientale s.a.m.d.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto
mai multe