Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta super-berlina cu motor de 600 CP si tractiune integrala in standard

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta super-berlina cu motor de 600 CP si tractiune integrala in standard
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta super-berlina cu motor de 600 CP si tractiune integrala in standard
  • O cutie automata cu opt rapoarte si un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 3.4 secunde completeaza, in cele din urma, fisa cu specificatii tehnice
Distribuie pe Facebook

O cutie automata cu opt rapoarte si un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 3.4 secunde completeaza, in cele din urma, fisa cu specificatii tehnice.

Dezvelita oficial chiar la mijlocul lunii trecute, cea mai recenta iteratie a super-berlinei BMW M5 a fost lansata recent si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 120.000 de euro, TVA inclus.

In configuratia de baza, impresionanta masina ofera o motorizare V8 de 4.4 litri si 600 CP, cuplata la o cutie automata cu opt rapoarte si tractiunea integrala xDrive.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h nu dureaza mai mult de 3.4 secunde, in timp ce sprintul 0 - 200 km/h devine realitate dupa aproximativ 11.1 secunde. Viteza maxima: limitata electronic la 250 km/h.

O dotare optionala, in speta celebrul pachet Competition, aduce un plus de 25 CP in dreptul motorizarii V8 de 4.4 litri, de unde rezulta o doza extra de performanta.

Cea mai recenta iteratie a super-berlinei BMW M5 are nevoie acum de doar 3.3 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 km/h si 10.8 secunde pentru misiunea 0 - 200 km/h. Suna al naibii de bine, nu-i asa?

Pentru aceasta bucurie trebuie sa platesti insa 9.225 de euro peste pretul de baza care depaseste deja 120.000 de euro, dupa cum precizam la inceput de material.

Seria echipamentelor disponibile contracost continua cu discuri de franare carbon-ceramice, pilot automat adaptiv, scaune fata ventilate si bancheta spate incalzita, sistem audio Bowers & Wilkins. Si altele.

Reteta de baza, in schimb, cuprinde inclusiv tapiterie din piele Merino, jante din aliaj cu diametrul pe 19 inch, faruri cu tehnologie LED si ceasuri de bord digitale.

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze BMW M5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2020