Cel mai luxos off-roader din lume ne face un tur al dotarilor excentrice pe care le ofera

  • Mercedes publica primele fotografii oficiale ale noului Maybach G650 Landaulet
  • Luxosul off-roader german ofera patru scaune individuale si un plafon retractabil
  • Propulsia este asigurata de o motorizare V12 bi-turbo ce dezvolta 630 cai putere

Dezvelit oficial in urma cu numai cateva momente, noul Mercedes-Maybach G650 Landaulet combina puntile portale ale versiunii G500 4x4² cu motorizarea V12 ascunsa sub capota variantei G65 AMG. Chiar si asa, plafonul retractabil de la nivelul partii posterioare si compartimentul First-Class imprumutat de la modelul Maybach S-Class sunt cele care atrag atentia in cazul de fata.

Deconspirat de mai multe fotografii reale scapate pe internet la inceputul saptamanii trecute, noul Mercedes-Maybach G650 Landaulet nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni.

Tot la capitolul cunoscute putem trece, de asemenea, si specificatiile tehnice, producatorul auto german doar confirmand astazi ipoteza propulsiei asigurate de o motorizare cu 12 cilindri in V.

Una bi-turbo de sase litri si aproximativ 630 de cai putere, care lucreaza alaturi de doua punti portale si trei diferentiale blocabile imprumutate de la versiunea G500 4x4², mai exact.

Performantele de tipul 0 - 100 km/h sau viteza maxima raman un mare mister pentru moment, insa noul Mercedes-Maybach G650 Landaulet nu este nici pe departe genul de automobil cu care sa iesi pe circuit.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Ba dimpotriva. Multumita garzii la sol de 450 de milimetri si anvelopelor 325/55 R 22, off-roader-ul german se anunta partenerul ideal alaturi de care sa strabati lumea in lung si lat.

In aventuri de neuitat, ampatamentul mai mare cu 578 de milimetri fiind amenajat in partea din spate cu ajutorul compartimentul First-Class imprumutat de la modelul Maybach S-Class.

Altfel spus, avem scaune individuale cu masaj si suport pentru picioare, care se pot inclina pentru un maximum de confort. Plus o consola centrala alungita si doua monitoare de 10 inch fiecare.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Mai mult de-atat, personalitatile care vor ocupa locurile din spate ale noului Mercedes-Maybach G650 Landaulet se vor mai bucura si de un plafon retractabil, destinat exclusiv acestora.

Si inca ceva: pentru momentele in care vor simti nevoia de intimitate, off-roader-ul german ofera o partitie speciala, cu geam din sticla, care devine opac la simpla apasare a unui buton...

Curios sa afli cat costa toata distractia? Oficialii producatorului auto nu s-au grabit sa anunte si pretul de vanzare al impresionantului lor model. Stim, in schimb, ca productia va fi limitata la 99 de exemplare.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Mercedes-Maybach G650 LandauletMercedes-Maybach G650 Landaulet

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Vezi toate pozele (25) Poze Mercedes-Maybach G650 Landaulet
mai multe