Cel mai mare SUV de la Nissan a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera un motor V8 de 5.6 litri

Cel mai mare SUV de la Nissan a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera un motor V8 de 5.6 litri
  • Cel mai mare SUV de la Nissan a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera un motor V8 de 5.6 litri
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, nici jantele pe 22 de inch sau boxele de inalta fidelitate.

Sfarsitul anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism de la Nissan, celebrul constructor japonez de masini publicand, in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale ale spectaculosului Armada. Oferit la preturi incepand de la suma de 55.450 de dolari, respectivul automobil se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde lista atractiilor principale culmineaza cu lungimea de peste 5.3 metri, insa nici jantele cu diametrul de pana la 22 de inch, din aliaj usor confectionate, nu ar trebui sa treaca neobservate.

Nissan Armada

Nissan Armada

La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, impresionantul produs din portofoliul companiei asiatice se poate lauda cu trei randuri de scaune si sapte sau chiar opt locuri, seria vestilor bune plusand, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o tapiterie realizata din piele partial perforata, un display central cu diagonala de 12.3 inch, o instalatie audio de inalta fidelitate, cu 13 difuzoare Bose in echipare, hotspot Wi-Fi, sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, hotspot Wi-Fi, incarcare wireless a telefonului mobil, volan incalzit, cu actionare electrica, cusaturi sub forma de carouri.

Meniul caracteristic impozantului Armada se incheie cu un propulsor aspirat in opt cilindri - de 5.552 de centimetri cubi, ce dezvolta undeva in jurul a 400 de cai putere si 560 de Newton-Metri. Din pacate, performantele modelului cu pricina nu raman - in clipa de fata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu mentiunea ca oficialii marcii nipone au precizat ca livrarea valorilor maxime se va face fie catre rotile spate, fie catre ambele punti, pe cand forta de franare necesara opririi SUV-ului cu greutatea de 2.569-2.736 de kilograme va fi asigurata de discuri ventilate cu diametrul de 13.8 inch.

Nissan Armada

Nissan Armada

Nissan Armada

Nissan Armada

Nissan Armada

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Nissan Armada
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2023