Cel mai mare SUV de la Nissan a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera un motor V8 de 5.6 litri. Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi

Cel mai mare SUV de la Nissan a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera un motor V8 de 5.6 litri. Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi
  • Cel mai mare SUV de la Nissan a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera un motor V8 de 5.6 litri
  • Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full LED, plus jante cu diametrul de 18 inch, din aliaj usor confectionate, acestora alaturandu-li-se atat un sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturiii, cat si o tapiterie realizata din piele sintetica.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui noiembrie, cel mai recent Nissan Armada din istorie are - incepand de azi, si un pret de vanzare. 55.620 de dolari este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii impozantului SUV japonez o vor avea de achitat peste Ocean, in SUA, acolo unde singura varianta de motorizare a modelului cu lungimea de aproximativ 5.306 milimimetru si un ampatament de peste trei metri gazduieste sub capota un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate impresionanta - de 5.552 de centimetri cubi, pe benzina.

Acompaniata de o cutie automata in sapte rapoarte - cu Synchronized Rev Control, respectiva unitate livreaza, fie doar rotilor spate, fie ambelor punti - in functie si de versiunea de echipare bifata, undeva in jurul a 400 de cai putere si 560 de Newton-Metri, cu mentiunea ca performantele in linie dreapta raman, la momentul de fata, numai un simplu mister. Se cunoaste - ce este drept, consumul de carburant, fisa cu specificatii de ordin tehnic anuntand o medie de 14.7 - 15.6 %.

Meniul caracteristic celui mai recent Armada din istorie se incheie - intr-un final, cu dotarea standard extrem de cuprinzatoare, inclusiv modelul de baza fiind insotit de o pereche de faruri Full-LED si un set de jante cu un diametru de 18", confectionate din aliaj usor. Plus o instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, tapiterie realizata din piele sintetica, un display central cu o diagonala de 12.3 inch, statie pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile, hotspot Wi-Fi, Apple CarPlay, Android Auto, Amazon Alexa, trei randuri de scaune - primul oferind atat actionare electrica, cat si incalzire.

Daca vine vorba, in schimb, despre configuratia de top, ei bine, printre multiplelele echipamente cu care impozantul SUV japonez se poate lauda se numara - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si jantele cu diametrul de 22", din aliaj usor, tapiteria din piele partial perforata, cusaturile sub forma de carouri, ventilatia pentru primul rand de scaune si incalzirea pentru al doilea rand, pachetul audio cu 13 difuzoare, subwoofer si amplificator digital. Semnate de Bose - aparent.

Nissan Armada

Nissan Armada

Nissan Armada

Nissan Armada

Nissan Armada

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Nissan Armada
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2023