Cel mai puternic Defender din toate timpurile a debutat oficial. Noul model se lauda cu un motor BMW de 635 de cai. Cum arata in realitate

Cel mai puternic Defender din toate timpurile a debutat oficial. Noul model se lauda cu un motor BMW de 635 de cai. Cum arata in realitate
  • Cel mai puternic Defender din toate timpurile a debutat oficial
  • Noul model se lauda cu un motor BMW de 635 de cai
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc nici discurile de franare masive, cu un diametru de pana la 400 de milimetri.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de patru zile - inca de la inceputul acestei luni, noul Land Rover Defender OCTA stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul saptamanilor viitoare, chiar inainte de finalul anului 2024, respectivul off-roader se remarca in special prin propulsorul de sub capota, acolo unde potentialii cumparatori vor descoperi un V8 twin-turbo de 4.4 litri, preluat de la BMW, ce ofera un total sinonim cu 635 de cai putere.

Rezultatul: cu pedala de acceleratie blocata la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in fix patru secunde, pe cand viteza de top este limitata electronic la 250 de kilometri pe ora - mai mult sau mai putin surprinzator. Astfel, de la orizont nu lipsesc nici discurile de franare supradimensionate - cu un diametru de pana la 400 de milimetri in dotare, ori avansata suspensie 6D Dynamics, echipata cu amortizoare semi-active continuu variabile interconectate hidraulic.

Acelasi prim Defender OCTA din istorie se mai poate lauda - daca mai trebuia cumva mentionat, atat cu spoilere redesenate pentru o doza extra de agresivitate vizuala, cat si cu extensii proeminente pentru aripi. Printre multiplele componente si piese de precizat se mai numara jante confectionate din aliaj usor, instrumente de bord digitale, complet configurabile, scaune sport - cu actionare electrica, plus functii de incalzire, racire, masaj, tapiterie realizata din piele perforata, sistem multimedia cu display color, instalatie audio de inalta fidelitate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2024