Cel mai scump Ferrari 599 GTB s-a vandut pentru 682.000 dolari

Cel mai scump Ferrari 599 GTB s-a vandut pentru 682.000 dolari
  • Cel mai scump Ferrari 599 GTB s-a vandut pentru 682.000 dolari
  • Masina a parcurs de-a lungul timpului mai putin de 6.115 km
  • Exemplarul in cauza beneficiaza de o transmisie manuala
Distribuie pe Facebook

Weekend-ul trecut a adus o noua licitatie auto pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, colectionarii de masini luptand pentru unele dintre cele mai ravnite nume ale industriei. Principala surpriza a reprezentat-o insa acest Ferrari 599 GTB Fiorano, care a reusit sa obtina o suma de trei ori mai mare decat estimarea initiala.

Iesit de pe portile fabricii din Maranello in urma cu aproximativ opt ani, supercarul italian a parcurs de-a lungul carierei mai putin de 6.115 kilometri conform celor de la RM Auctions. In plus, din 2009 si pana in prezent, exemplarul in cauza a fost depozitat in cadrul unei camere climatice, lucru care se reflecta in starea generala a masinii.

Cel mai scump Ferrari 599 GTBCel mai scump Ferrari 599 GTB

Cel mai scump Ferrari 599 GTB

Aproape perfect atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, acest Ferrari 599 GTB Fiorano isi va intampina noul proprietar cu o motorizare V12 de sase litri, ce lucreaza impreuna cu... - atentie!, o transmisie manuala in sase rapoarte. Doar 20 astfel de unitati au fost livrate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii de catre constructorul european.

Meniul continua cu sistemul de control al tractiunii inspirat din Formula 1 si pachetul aerodinamic dezvoltat in tunelul de vant, cei 620 CP si 608 Nm prezenti la datorie promitand sa propulseze supercarul italian de la 0 la 100 km/h in aproximativ 3.7 secunde. Ecuatia 0 - 200 km/h isi gaseste rezolvarea dupa circa 11 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la si dupa pragul celor 330 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste lista cu echipamente oferite in standard, jantele Challenge pe 20 inch si sistemul de franare dotat cu discuri carbon-ceramice se numara printre principalele atractii ale exteriorului, pe cand interiorul isi asteapta viitorii oaspeti intr-o ambianta ce mixeaza perfect luxul si sportivitatea multumita scaunelor Daytona, sistemului audio marca Bose, tapiteriei din piele neagra si ornamentelor realizate din fibra de carbon.

Merita insa un Ferrari 599 GTB Fiorano 682.000 de dolari? In nici intr-un caz, daca este sa ne intrebi pe noi. Tocmai de aceea speram sa aflam cat a (mai) obtinut noul proprietar la o vanzare ulterioara a supercarului italian...

Cel mai scump Ferrari 599 GTB

Cel mai scump Ferrari 599 GTBCel mai scump Ferrari 599 GTB

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Cel mai scump Ferrari 599 GTB
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2015