Cerere uriasa pentru acest bolid de lux. Compania producatoare nu mai face fata comenzilor

Cerere uriasa pentru acest bolid de lux. Compania producatoare nu mai face fata comenzilor
  • Cerere uriasa pentru primul SUV din istoria Rolls-Royce
  • Producatorul britanic nu mai face fata comenzilor
  • Toate Cullinan-urile vandute pana acum sunt facute la comanda
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a starnit numeroase controverse din pricina design-ului sau, primul SUV din istoria Rolls-Royce se vinde ca painea calda.

Unii spun ca arata ca un taxi londonez. Altii sunt de parere ca Bentley a facut o treaba mai buna. Nici nu mai conteaza. Cert este ca primul SUV din istoria Rolls-Royce, modelul Cullinan, se vinde ca painea calda. O spun chiar britanicii.

Potrivit companiei din Regat, lista de asteptare se intinde pe aproape jumatate de an. Si aceasta in conditiile in care producatorul aflat in proprietatea BMW a angajat anterior peste 200 de oameni noi si lucreaza deja la capacitate maxima.

Intr-o declaratie pentru presa de peste Ocean, seful diviziei Rolls-Royce Motor Cars Americas a declarat ca jumatate dintre cumparatorii modelului Cullinan nu au mai detinut pana acum niciun automobil dezvoltat si vandut de marca britanica.

Oficialul companiei din Regat a mai precizat ca printre cei care platesc peste 300.000 de dolari pentru primul SUV din istoria producatorului aflat in proprietatea BMW se numara inclusiv clientii deja existenti, de Dawn, Phantom etc.

La inceputul acestei luni, o alta persoana din conducerea Rolls-Royce a oferit cateva detalii interesante despre noul Cullinan. Potrivit lui Torsten Muller-Otvos, toate unitatile comercializate pana in prezent au fost realizate la comanda.

Astfel, nu exista doua exemplare la fel, cel putin teoretic. Tinand insa cont de uriasa lista cu optionale care insoteste primul SUV din istoria producatorului aflat in proprietatea BMW, tindem sa credem ca afirmatia este valabila si practic.

Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce Cullinan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Rolls-Royce Cullinan
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2019