Compania care vinde cel mai rapid automobil din lume vrea sa scoata pe piata un model mult mai ieftin

Compania care vinde cel mai rapid automobil din lume vrea sa scoata pe piata un model mult mai ieftin
  • Compania care vinde cel mai rapid automobil din lume vrea sa scoasa pe piata un model mult mai ieftin
  • respectivul autoturism va oferi undeva in jurul a 600 - 700 de cai putere pentru 300.000 - 400.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Daca va primi unda verde pentru productia de serie, respectivul autoturism va oferi undeva in jurul a 600 - 700 de cai putere pentru aproximativ 300.000 - 400.000 de dolari.

Cel mai rapid automobil din lume, dupa atingerea unei viteze maxime de 532.93 de kilometri pe ora, noul SSC Tuatara vine cu un pret pe masura performantelor pe care le ofera. Intr-o alta ordine de idei, nota de plata porneste de la "doar" 1.6 milioane de dolari, insa un exemplar extrem de bine dotat depaseste 1.9 milioane.

Pe viitor, persoanele dornice sa experimenteze know-how-ul companiei de peste Ocean o vor putea face inclusiv prin intermediul unui model mult mai ieftin, daca planurile de viitor ale marcii se adeveresc.

SSC Tuatara

In cazul in care va primi unda verde pentru productia de serie, cel de-al doilea autoturism din gama americanilor de la SSC va oferi undeva in jurul a 600 - 700 de cai putere pentru un pret de aproximativ 300.000 - 400.000 de dolari. Plus un design extrem de spectaculos, inspirat de extremul Tuatara, promite Jerod Shelby.

Seful companiei din SUA nu a oferit, din pacate, niciun fel de informatie cu privire la data cand potentialul rival al supercarilor de la Lamborghini, Ferrari si McLaren va ajunge in showroom-uri, la vanzare.

Un alt mare mister il reprezinta originerea si specificatiile propulsorului de sub capota. Ca o comparatie, noul SSC Tuatara gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 de provenienta Nelson Racing Engines, cu doua turbine de dimensiuni uriase, o capacitate cilindrica de 5.9 litri si 1.750 de cai putere cu E85 in rezervor.

SSC Tuatara

SSC Tuatara

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2020