Concureaza cu Ford Mondeo si Volkswagen Passat, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2006 are motor turbo de 2.3 litri si sistem de tractiune integrala

Concureaza cu Ford Mondeo si Volkswagen Passat, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2006 are motor turbo de 2.3 litri si sistem de tractiune integrala
  • Concureaza cu Ford Mondeo si Volkswagen Passat, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2006 are motor turbo de 2.3 litri si sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o instalatie audio de inalta fidelitate - ce poarta semnatura specialistilor Bose.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 20 de ani si disponibila - aparent, pana in 2016, cea dintai generatie a celebrului automobil comercializat de japonezii de la Mazda sub denumirea de Mazda 6 si-a intampinat clientii, de-a lungul carierei, in nenumarate variante si configuratii. Prntre optiunile puse de niponi la dispozitia cumparatorilor si-a facut loc - mai mult sau mai putin surprinzator, si o versiune de performanta, cu autoturismul disponibil pe piata din Europa sub numele de Mazda 6 MPS bucurandu-se de serviciile unui propulsor turbo in patru cilindri, pe benzina, cu capacitatea de 2.3 litri si undeva in jurul a 260 de cai putere.

Mazda 6 MPS de vanzare

Mazda 6 MPS de vanzare

Mazda 6 MPS de vanzare

Aceeasi aroma dezvoltata special pentru a concura impotriva unor modele precum Ford Mondeo ST si Volkswagen Passat W8 reprezinta, oarecum inutil de precizat, si subiectul principal al materialului nostru - un exemplar asamblat acum circa 16 ani pornind de curand, pe parcursul zilelor anterioare, in cautarea unui nou proprietar, posesorul actual mentionand ca respectivul vehicul beneficiaza, printre altele, si de o transmisie manuala cu sase rapoarte, de o suspensie sport, cu cativa centimetri mai joasa comparativ cu savoarea standard, dar si de tractiune integrala, de discuri de franare de dimensiuni generoase, cu etriere argintii.

Finisata intr-o nuanta inchisa de rosu, impresionanta Mazda 6 MPS, a carei nota de plata se apropie de suma de 13.000 de euro, se mai poate lauda si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, si cu un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch. Lista atractiilor exterioare se incheie cu farurile cu tehnologie xenon, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie realizata dintr-o piele de culoare neagra, un volan multifunctional, cu un design in trei spite, instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, boxe Bose, cusaturi contrastante si navigatie cu display color.

Mazda 6 MPS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mazda 6 MPS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2022