Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2001 are motor supraalimentat si instalatie audio de la Alpine

Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2001 are motor supraalimentat si instalatie audio de la Alpine
  • Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2001 are motor supraalimentat si instalatie audio de la Alpine
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante pe 18 inch. Plus scaune fata si spate cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 25 de ani si oferita, aparent, pana in 2003, exclusivista limuzina cunoscuta sub numele de cod X308 a fost vanduta de Jaguar - de-a lungul timpului - in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor cu dare de mana si-a facut loc - important de mentionat - inclusiv o varianta de peformanta XJR, cu respectiva versiune bucurandu-se de un propulsor V8 cu o capacitate cilindrica de 4.0 litri.

Jaguar XJR de vanzare

Jaguar XJR de vanzare

Despre luxosul model condimentat cu un compresor mecanic si o putere de 370 de cai, livrata doar rotilor de pe puntea spate - prin intermediul unei cutii automate cu cinci rapoarte, este vorba, oarecum inutil de adaugat, si in cazul de fata, urmatorul exemplar parasind linia de productie acum 21 de ani. In compania unei caroserii de culoare neagra, contrastata de diferitele elemente, plus detalii cu finisare cromata.

Insotita de o nota de plata sinonima cu suma de 17.869 de dolari, aceeasi reteta pe nume Jaguar XJR X308 cuprinde - conform anuntului de pe un site de specialitate, si o tapiterie din piele, si ornamente realizate din lemn. Nu lipsesc insa din meniu - ba dimpotriva, jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch ori trapa cu actionare electrica, cumparatorul urmand a se bucura - conform imagnilor si fotografiilor de la interior, si de scaune incalzite, de o instalatie audio de la Alpine etc.

Jaguar XJR de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (106) Poze Jaguar XJR de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2022