Concureaza cu Passat si Mondeo, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2006 are motor turbo de 260 de cai, scaune cu memorie si 4x4

Concureaza cu Passat si Mondeo, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2006 are motor turbo de 260 de cai, scaune cu memorie si 4x4
  • Concureaza cu Passat si Mondeo, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2006 are motor turbo de 260 de cai, scaune cu memorie si 4x4
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici farurile cu tehnologie xenon ori jantele pe 18 inch.

Se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - condimentate cu prize uriase de aer, respectiv o evacuare dubla, insa nici pragurile laterale sculptate atent sau eleronul proeminent destinat capotei portbagajului nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Mazda6 MPS de vanzare

Meniul caracteristic departamentului exterior continua, printre altele, cu o pereche de faruri echipate cu tehnologie xenon si un set de jante confectionate din aliaj - cu un diametru de 18", pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie realizata din piele.

Odata ajunsi in cabina, pasagerii autoturismului cu pricina - o Mazda6 MPS cu putin peste 147.000 de kilometri parcursi in ultimii 17 ani, vor mai descoperi si un sistem audio de inalta fidelitate, o instalatie de climatizare cu reglare automata, un volan cu design in trei spite. Plus scaune actionate electric - cu memorie.

Aflat in cautarea unui cumparator dispus sa achite un pret de vanzare de 10.500 de euro, acelasi automobil de dimensiuni medii ofera si un propulsor de 2.3 litri, dotat cu o turbina pentru o putere 260 CP - livrata ambelor punti printr-o cutie manuala cu sase rapoarte.

Mazda6 MPS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mazda6 MPS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Iunie 2023