Cu asa ocazie te intalnesti doar o data in viata. Pentru ce suma poti avea acest motor V12 de LaFerrari

Cu asa ocazie te intalnesti doar o data in viata. Pentru ce suma poti avea acest motor V12 de LaFerrari
  • Cineva vinde un motor V12 de LaFerrari
  • Acesta a fost rulat doar 32 de kilometri
  • S-ar putea sa fie de la un exemplar facut dauna totala
Distribuie pe Facebook

Postat pe un binecunoscut site de profil, acest motor V12 de LaFerrari poate fi acum al tau pentru o suma din sase cifre. Pentru ca oferta sa fie si mai atractiva, unitatea a fost rulata numai 32 de kilometri.

Italienii de la Ferrari au prezentat superbul LaFerrari in 2013, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Productia a fost limitata la 499 de unitati (exemplarul cu numarul 500 a fost vandut la licitatie in scopuri caritabile), iar trei ani mai tarziu, versiunii coupe i s-a alaturat o varianta decapotabila, botezata LaFerrari Aperta.

Motor de LaFerrari

Sub capota ambelor modele se regaseste acelasi propulsor V12 de 6,3 litri, capabil de 800 de cai putere la 9.000 de rotatii pe minut, si 700 Nm cuplu la 6,750 rpm. Desi este aspirat natural, agregatul functioneaza impreuna cu o unitate KERS, care produce echivalentul a 163 de cai putere si ofera scurte perioade de boost.

Aceasta tehnologie este identica cu cea folosita de monoposturile de Formula 1 si creste puterea totala a motorului la 963 de cai putere si 900 Nm cuplu.

Motor de LaFerrari

O astfel de capodopera a tehnicii poate fi acum a ta, asta in cazul in care nu ai ce face cu 385.000 de dolari. Da, ai vazut bine. Cineva chiar vinde un motor V12 de LaFerrari, rulat doar 32 de kilometri, pe un bine-cunoscut site de profil. In timp ce carcotasii s-au grabit sa catalogheze anuntul ca fiind fals, altii au facut mai multe sapaturi si au ajuns la concluzia ca s-ar putea sa fie vorba despre propulsorul unui exemplar facut dauna totala.

Motor de LaFerrari

Aceasta oferta cu care te intalnesti doar o data in viata mai este disponibila pentru inca 16 zile, asa ca grabeste-te daca vrei sa ai sub capota masinii tale (nimic nu-i imposibil) unul dintre cele mai tari motoare facute vreodata.

Distribuie pe Facebook
mai multe