Cumpara acum una, daca-ti permiti, sau regreta mai tarziu. Productia singurei masini cu 500 km/h in bord se apropie de sfarsit

Cumpara acum una, daca-ti permiti, sau regreta mai tarziu. Productia singurei masini cu 500 km/h in bord se apropie de sfarsit
  • Cumpara acum una, daca-ti permiti, sau regreta mai tarziu
  • Productia singurei masini cu 500 km/h in bord se apropie de sfarsit
Distribuie pe Facebook

Potrivit companiei aflate in spatele impresionantei creatii, persoanele interesate direct de aceasta au la dispozitie mai putin de 40 de unitati ramase, astfel ca ar trebui sa se grabeasca semnificativ cu plasarea unei comenzi - acolo unde este cazul.

Dezvelita publicului larg la inceputul lui 2016, in urma cu mai bine de cinci ani si jumatate, masina lansata de Bugatti pentru a inlocui vechiul Veyron este pe cale sa devina, la randul ei, istorie. Conducerea companiei din Molsheim a dezvaluit recent - zilele acestea, ca productia impresionantului Chiron se apropie rapid de sfarsit, cu persoanele interesate direct de achizitionarea unei astfel de creatii avand, aparent, la dispozitie mai putin de 40 de unitati ramase.

In plus, potentialii clienti trebuie sa mai stie (si) ca majoritatea variantelor sunt sold out, singurele arome oferite - la momentul de fata, spre comercializare constand in versiunile Pur Sport si Super Sport, se pare.

Fiecare dintre masinile mentionate anterior, in randul de mai sus, are propriul scop in "viata" - cu prima dintre acestea fiind dezvoltata pentru a livra un maximum de performanta pe circuit. Cealalta, in schimb, promite sa impresioneze in special prin valorile caracteristice atat reprizelor de acceleratie, cat si vitezei maxime, datorate motorizarii cu 16 cilindri in W, patru turbine de dimensiuni generoase, o capacitate de opt litri si, nu in ultimul rand, puterea de 1.600 CP.

Anuntata la inceputul lui 2016, masina lansata de Bugatti pentru a inlocui Veyron s-a dovedit un real succes, compania producatoare adunand 300 de comenzi (dintr-un total de 500 unitati) intr-un an si jumatate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2021