Daca n-ai bani de BMW M4, asta e masina ta. Cat costa

Daca n-ai bani de BMW M4, asta e masina ta. Cat costa
  • Daca n-ai bani de BMW M4...
  • ... asta e masina ta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch, plus tapiterie din Alcantara si Sensatec.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, cea mai recenta generatie a celebrei game pe nume Seria 2 Coupe se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul M240i, alaturi de un motor I6 de 3.0 litri.

Oferita in schimbul unei sume care porneste de la circa 56.200 de euro, respectiva reteta continua cu o putere de 374 de cai, livrata rotilor de pe puntea spate printr-o cutie automata cu opt rapoarte.

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

Cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, drept urmare, intr-un timp de numai 4.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la 250 de kilometri pe ora. Consumul de carburant: undeva in jurul a 7.8 - 8.5 litri la 100 de kilometri.

Aceeasi savoare disponibila sub denumirea de M240i Coupe se va mai putea lauda in fata potentialilor sai cumparatori si cu echipare standard extrem de bogata, si de impresionanta, si de cuprinzatoare...

... respectiva savoare punand la dispozitia persoanelor interesate sa beneficieze de propriile servicii si un set de faruri, plus stopuri cu LED, o pereche de scaune sport, bancheta cu locuri individuale, instrumente de bord digitale, climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, instalatie audio de inalta fidelitate. S.a.m.d.

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (113) Poze BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2022