Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA

Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA
  • Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA
  • Cat costa in ROMANIA
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 20 de inch. Plus tapiterie din piele Vernasca, potrivit configuratorului local.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul verii anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub numele de X4 se vinde zilele acestea in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite de BMW clientilor se regaseste si o varianta de performanta X4 M, disponibila in doua arome diferite.

Comercializata la preturi incepand de la putin peste 96.000 de euro, in cazul in care vine vorba despre piata din Romania, reteta de baza debuteaza cu o motorizare I6 twin-turbo de trei litri si undeva in jurul a 480 de cai putere. Livrati ambelor punti, exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte.

BMW X4 si X4 M Facelift

BMW X4 si X4 M Facelift

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat patru secunde, conform primelor informatii si detalii date publicitatii. Exista insa si o varianta mai performanta, versiunea X4 M Competition oferita de BMW clientilor pentru 8.251 de euro in plus venind cu 510 CP.

Totodata, aceeasi configuratie de top a SUV-ului cu alura de Coupe din Munchen se mai poate lauda si cu un timp de 3.8 secunde pentru proba 0 - 100 km/h. Dar si cu jante din aliaj pe 21 de inch, tapiterie din piele Merino, ornamente Shadow Line cu continut extins si scaune si sistem de evacuare M Sport in standard.

BMW X4 si X4 M Facelift

BMW X4 si X4 M Facelift

BMW X4 si X4 M Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze BMW X4 si X4 M Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 August 2021