Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are 440 de CAI sub capota si 28 de BOXE la interior.

Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are 440 de CAI sub capota si 28 de BOXE la interior.
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA
  • Are 440 de CAI sub capota si 28 de BOXE la interior
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv scaune spate cu functie de masaj, conform companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, actuala generatie a gamei comercializate sub numele de Lincoln Navigator a primit un facelift major. Anuntata chiar zilele acestea, versiunea mult imbunatita a masinii care concureaza impotriva unor produse precum BMW X7 si Mercedes GLS se remarca numaidecat prin partea frontala complet restilizata, cu noi faruri si o grila uriasa a radiatorului.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu o pereche de stopuri 3D si cateva optiuni proaspete la nivel de nuante pentru caroserie, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv o instalatie audio compusa din 28 de boxe de la Revel, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Lincoln Navigator Facelift

Lincoln Navigator Facelift

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale, afisate pe un display cu diagonala de 12 inch sau sistemul multimedia cu doua display-uri de 10.1 inch si casti wireless pentru ocupantii locurilor spate. Totodata, fiecare scaun de pe primele doua randuri dispune de functii de incalzire, ventilatie si chiar masaj, spre marea bucurie a persoanelor care pun accentul in special pe lux si confort.

Aceeasi varianta imbunatatita a masinii ce concureaza impotriva unor produse ca BMW X7 si Mercedes GLS cuprinde inclusiv o suspensie inteligenta, cu 12 senzori si o camera video pentru scanarea suprafetei de rulare si ajustarea, in consecinta, a amortizoarelor, dar si rulare semi-autonoma.

Sub capota, noul Lincoln Navigator Facelift beneficiaza de un motor cu sase cilindri in V si doua turbine, de 3.5 litri. Livrarea valorilor maxime, care numara undeva in jurul a 440 de cai putere si 820 de Newton-Metri, catre rotile spate sau, optional, catre ambele punti, se face exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu zece rapoarte, dupa cum reiese din comunicatul de presa oferit, recent, publicitatii.

Lincoln Navigator Facelift

Lincoln Navigator Facelift

Lincoln Navigator Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze Lincoln Navigator Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 August 2021