Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Ce poarta semnatura specialistilor de la Focal.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani, inca din ultima jumatate a iernii lui 2019, cea dintai generatie a exclusivistei berline comercializate de francezii de la DS sub denumirea de DS 9 se vinde - zilele acestea, in nenumarate variante si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de conducerea celebrei companii de lux din Paris la dispozitia clientilor cu dare de mana se regaseste, mai nou, si o savoare disponibila sub numele de DS 9 Esprit de Voyage - respectivul produs urmand sa isi intampine cumparatorii alaturi de o dotare extrem de spectaculoasa, care cuprinde inclusiv scaune cu masaj.

Reteta caracteristica impresionantului vehicul de segment E pluseaza cu o tapiterie confectionata din piele Nappa si un plafon condimentat cu Alcantara - elementelor cu pricina alaturandu-li-se, oarecum inutil de adaugat, cusaturi realizate sub forma unei curele de ceas. Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici camera video de 360 de grade ori instalatia audio de inalta fidelitate, marca Focal, pe cand gama de motorizari culmineaza cu o aroma E-Tense 4x4 360, fisa cu specificatii tehnice a versiunii in cauza dezvaluind o putere de 360 de cai - rezultata din combinarea unui benzinar turbo, de 1.6 litri, cu doua motoare electrice.

DS 9 Esprit de Voyage

DS 9 Esprit de Voyage

DS 9 Esprit de Voyage

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze DS 9 Esprit de Voyage
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2023