Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de patru litri dezvolta undeva in jurul a 612 cai. Plus 630 de Newton-Metri.

O companie americana ce se ocupa cu vanzarea unora dintre cele mai exclusiviste masini create vreodata isi intampina clientii care ii trec pragul, zilele acestea, alaturi de un McLaren extrem de special. Este vorba, mai exact, despre un GT finisat intr-o nuanta clasica de negru si insotit de jante forjate, la randul lor, vopsite in negru.

Insotita de o nota de plata ce se ridica la suma de 281.025 de dolari, impresionanta reteta culmineaza cu interiorul accesorizat de specialistii diviziei MSO cu o piele de culoare galbena. Ce a costat 10.630 de dolari, potrivit anuntului de vanzare.

McLaren GT de vanzare

McLaren GT de vanzare

Aceeasi masina McLaren GT cu doar 35 de kilometri la bord se mai poate lauda, de asemenea, si cu diferite ornamente realizate din fibra de carbon, cu o evacuare din titan si instalatie audio marca Bowers & Wilkins. Din peisaj nu lipsesc nici ceasurile de bord digitale, plafonul panoramic sau camera video pentru marsarier.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un propulsor cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de patru litri, ce livreaza persoanei de la volan aproximativ 612 cai. Plus 630 de Newton-Metri, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 3.2 secunde, acul vitezometrului promitand sa isi continue ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de 326 de kilometri pe ora, dupa cate se pare. Suna bine, nu-i asa?

McLaren GT de vanzare

McLaren GT de vanzare

McLaren GT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze McLaren GT de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2022